Meer weten over complementaire munten? Kom naar de AV van FairFin 22 maart

FAIRfin

Misschien heb je zin om iets meer te weten over de interne FairFin-keuken of wil je actiever meedenken met onze ploeg. Als je geïnteresseerd bent, kun je de Algemene Vergadering van FairFin bijwonen als waarnemer. De AV gaat twee keer per jaar door. Meer informatie over lidmaatschap van de Algemene Vergadering kun je opvragen bij FairFin.

De eerstvolgende Algemene Vergadering van FairFin vzw gaat door op zaterdag 22 maart 2013, om 9u30, in Brussel. Wil je er graag bij zijn, dan vragen we je het inschrijvingsformulier ten laatste tegen 10/03/2013 in te vullen en terug te sturen (per mail naar info@fairfin.be).

Locatie: de vergaderzaal van Elan (naast FairFin), Vooruitgangstraat 331, 1030 Brussel (Schaarbeek). Dit is 10 minuutjes te voet vanaf het station Brussel Noord. Onthaal is voorzien vanaf 9u met koffie. Om 9u30 willen we van start gaan. Na de vergadering voorzien we een lichte lunch.

Op de agenda o.a.
-          Een overzicht van de werking in 2013 en de plannen voor 2014
-          Financiële afrekening 2013 en begroting 2014

Nadien staan we stil bij het thema ’Complementaire Munten’: nieuwe projecten zien het daglicht en FairFin bouwde er reeds heel wat expertise in op. In een uiteenzetting door Hugo Wanner, vertrekken we van de vraag 'wat is geld?' en distilleren van daaruit de ‘logica van een gemeenschapsmunt’. Wil je (eindelijk) meer te weten komen over wat die complementaire munten eigenlijk beogen en hoe het werkt, laat deze kans dan niet voorbij gaan!

Na inschrijving ontvang je de voorbereidende documenten. Met praktische vragen over de AV kun je contact opnemen met Johan Sonneville, johan@fairfin.be of 02 201 0770.

We hopen je alvast te ontmoeten op 22 maart in Brussel!