Move Your Money Week 18-25 oktober

MYM

Oktober is een belangrijke maand voor FairFin. Er is niet alleen de voorstelling van ‘De Staat van de Banken 2017’ en de vernieuwde BankWijzer, aandacht voor de 6de verjaardag van Belfius en de lancering van een petitie tegen de nakende privatisering van de bank, maar natuurlijk ook de derde editie van de Move Your Money Week. Die loopt net als de vorige jaren van 18 tot en met 25 oktober, al zien we het ook deze keer wat ‘breder’ qua data. Je mag gerust zeggen dat het een goedgevulde Move Your Money Maand is.

Het volledige programma vind je op www.moveyourmoney.be maar we zetten hier graag enkele evenementen in de kijker die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor meer info over de Move Your Money Week kan je steeds terecht bij: Peter Slabbynck, campaigner FairFin - peter.slabbynck@fairfin.be