Gratis met FairFin naar de boekenbeurs

geldgeweld

Uitgeverij LannooCampus biedt leden van FairFin een kadootje aan: na inschrijving mogen zij gratis naar de boekenbeurs op 9 november. Antoon Vandevelde stelt die dag ook zijn boek 'Het Geweld van Geld' voor. Een aanrader! Naast gratis toegang die dag mag je bij aankoop van een LannooCampus boek ook een tweede boek gratis uitzoeken.

Je kunt lid worden door je hier in te schrijven en 20 euro over te schrijven op rekening BE77 8939 4401 1442 van FairFin met de mededeling 'lidgeld 2017 + je naam'. Zodra we je lidgeld hebben ontvangen, stuur ik je de link naar de inschrijving voor de boekenbeurs. Als lid krijg je ook onze publicatie De Staat van de Banken 2017 in de bus, alsmede een keukenschort en '9 tips voor duurzaam belastingvoordeel'. Bovenal steun je onze werking. Alvast hartelijk dank!

Het FairFin lidmaatschap geldt voor een heel jaar (sept - sept) en wordt niet automatisch hernieuwd.

Labels