Move Your Money Week 18-25 oktober

Ook dit jaar organiseren wij een Move Your Money Week. De week loopt net als vorig jaar van 18 tot en met 25 oktober, maar zowel ervoor als erna staan ook nog activiteiten gepland. Op www.moveyourmoney.be vind je alvast een overzicht van alle activiteiten.

In totaal zijn er 12 activiteiten en evenementen, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. We pikken er graag enkele uit van jullie. Op donderdag 20 oktober vindt de Move Your Money infobeurs plaats en wel van 14 tot 19u in het Centraal Station in Antwerpen. Diezelfde dag is er ook een voordracht rond complementaire munten bij Vorming Plus in Brugge en wordt een nieuw boek over ethisch beleggen voorgesteld in De Zondvloed in Mechelen.

Voorts hebben we niemand minder dan Stijn Meuris kunnen strikken voor de tweede editie van de Move Your Money Week. Hij brengt op dinsdagavond 25 oktober in de Backstay in Gent een 'mini-tirade' over de financiële wereld. De inkom is gratis. Op donderdag 27 oktober wordt deze week besloten met een voordracht over de negatie rente bij Vorming Plus in Hove.

Voor meer info over de Money Your Money Week of promo-materiaal (affiche, raamaffiche of flyer) kan je steeds terecht bij: peter.slabbynck@fairfin.be