Alle beetjes helpen

Onze onderzoekers spitten elke dag naar wanpraktijken in de financiële wereld. We graven schadelijke geldstromen op die anders het daglicht niet zien. Maar er ligt nog veel onder het zand. Om dat naar boven te brengen rekenen we op de steun van veel mensen. Dankzij jou kunnen we nog dieper graven en blijven we onafhankelijk.

Via het formulier hieronder kun je in een veilige betaalomgeving online steunen.

Of stort een bedrag naar keuze op onze rekening IBAN: BE10 5230 8038 6504 (BIC: TRIOBEBB) met de mededeling ‘gift’.

Als schenker ontvangt u het jaar na uw gift een kort jaarbericht met de belangrijkste activiteiten van FairFin in het voorbije jaar, en een financieel overzicht van de inkomsten en uitgaven. Giften aan FairFin zijn bovendien fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro*.

Bedrag

Voor de som van je giften gedurende een jaar ontvang je vanaf 40 euro een fiscaal attest.

EUR
Contact info

Het e-mailadres wordt gebruikt om een bevestigingsmail naar te sturen. Je adresgegevens hebben we nodig voor de verwerking van je gift en de aanmaak van je fiscaal attest.

Naam
Adres
Nadat je op bevestigen klikt, word je doorverbonden naar de pagina van Mollie voor de veilige afhandeling van je betaling.

Elke maand geven?

Een structurele gift kunt u doen door uw bank hiervoor eenmalig de opdracht te geven.

Het rekeningnummer van FairFin is IBAN: BE10 5230 8038 6504 en BIC: TRIOBEBB.

Ethische fondsenwerving

FairFin is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving.

Dit impliceert dat FairFin de Ethische Code voor fondsenwerving navolgt.

VEF Logo

* Fiscaal attest

Giften aan FairFin zijn vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Zo recupereert u via de belasting tot 45% van uw gift. Meer informatie over het fiscaal attest via deze link. Vragen? Meer weten over een financiële gift aan FairFin? Contacteer Johan Sonneville, via johan.sonneville@fairfin.be of via 02 201 07 70.